Take the 2-minute tour ×
Raspberry Pi Stack Exchange is a question and answer site for users and developers of hardware and software for Raspberry Pi. It's 100% free, no registration required.

I have deluge installed and the web ui running. It can add torrents, find peers, find DHT peers, open ports via UPnP: great! What it can't do is download anything. I get no errors, but no connections to peers or progress either. From the console:

ID: 28f171b2d06b4bd82c2f42026bfb24e4fd324598
State: Downloading Down Speed: 0.0 KiB/s Up Speed: 0.0 KiB/s
Seeds: 0 (18353) Peers: 48 (11006) Availability: 0.00
Size: 0.0 KiB/0.0 KiB Ratio: -1.000
Seed time: 0 days 00:00:00 Active: 0 days 00:11:59
Tracker status: openbittorrent.com: Announce OK
Progress: 0.00% [~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~]
share|improve this question
2  
looks like it might be a magnet link bug for deluge on all platforms. forum.deluge-torrent.org/… –  BHP Nov 24 '12 at 17:15
    
I suggest trying transmission-cli if you want a command line torrent client. It's more lightweight and arguably more stable than deluge. –  Jivings Nov 25 '12 at 8:30
add comment

1 Answer 1

As pointed out by BHP in the comments, it is/was a link bug, according to the forum post.

Given that the current version in the repository is 1.3.3, it is most likely solved. Please tell us if the problem persists.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.