Stack Exchange Network

Stack Exchange network consists of 175 Q&A communities including Stack Overflow, the largest, most trusted online community for developers to learn, share their knowledge, and build their careers.

Visit Stack Exchange
    Bumped by Community user
3 added 87 characters in body
source | link

Ienter image description hereI have recently got my first Raspberry Pi. It is a Pi 0 (without wifi). I installed NOOBS (version 2.9.0) onto my PC, then copied it across to my SD Card(formatted using the SD association formatter) where I extracted the files. Once this was done, I popped it into the Raspberry Pi. I plugged the HDMI into a monitor but no signal was recognised. I have not plugged in an ethernet as of yet. I have also tried donwloading LIBREELEC to my SD, but that shows no input too. Have I done something wrong?

I have recently got my first Raspberry Pi. It is a Pi 0 (without wifi). I installed NOOBS (version 2.9.0) onto my PC, then copied it across to my SD Card(formatted using the SD association formatter) where I extracted the files. Once this was done, I popped it into the Raspberry Pi. I plugged the HDMI into a monitor but no signal was recognised. I have not plugged in an ethernet as of yet. I have also tried donwloading LIBREELEC to my SD, but that shows no input too. Have I done something wrong?

enter image description hereI have recently got my first Raspberry Pi. It is a Pi 0 (without wifi). I installed NOOBS (version 2.9.0) onto my PC, then copied it across to my SD Card(formatted using the SD association formatter) where I extracted the files. Once this was done, I popped it into the Raspberry Pi. I plugged the HDMI into a monitor but no signal was recognised. I have not plugged in an ethernet as of yet. I have also tried donwloading LIBREELEC to my SD, but that shows no input too. Have I done something wrong?

2 added 124 characters in body
source | link

I have recently got my first Raspberry Pi. It is a Pi 0 (without wifi). I installed NOOBS (version 2.9.0) onto my PC, then copied it across to my SD Card(formatted using the SD association formatter) where I extracted the files. Once this was done, I popped it into the Raspberry Pi. I plugged the HDMI into a monitor but no signal was recognised. I have not plugged in an ethernet as of yet. I have also tried donwloading LIBREELEC to my SD, but that shows no input too. Have I done something wrong?

I have recently got my first Raspberry Pi. It is a Pi 0 (without wifi). I installed NOOBS (version 2.9.0) onto my PC, then copied it across to my SD Card(formatted using the SD association formatter) where I extracted the files. Once this was done, I popped it into the Raspberry Pi. I plugged the HDMI into a monitor but no signal was recognised. Have I done something wrong?

I have recently got my first Raspberry Pi. It is a Pi 0 (without wifi). I installed NOOBS (version 2.9.0) onto my PC, then copied it across to my SD Card(formatted using the SD association formatter) where I extracted the files. Once this was done, I popped it into the Raspberry Pi. I plugged the HDMI into a monitor but no signal was recognised. I have not plugged in an ethernet as of yet. I have also tried donwloading LIBREELEC to my SD, but that shows no input too. Have I done something wrong?

1
source | link

NOOBS not downloading correctly

I have recently got my first Raspberry Pi. It is a Pi 0 (without wifi). I installed NOOBS (version 2.9.0) onto my PC, then copied it across to my SD Card(formatted using the SD association formatter) where I extracted the files. Once this was done, I popped it into the Raspberry Pi. I plugged the HDMI into a monitor but no signal was recognised. Have I done something wrong?