2 added 64 characters in body
source | link

Try copying all the '*.i' file in the folder 'opencv-3.3.1/build/downloads/xfeatures2d/' to 'opencv_contrib-3.3.1/modules/xfeatures2d/src/' then try using make.

Also please check CmakeDownloadLog.txt from build folder for details (located at /home/pi/opencv-3.3.1/build/CMakeDownloadLog.txt).

As a note, don't forget to have both curl and wget installed and updated (maybe the old version doesn't support SSL).

Try copying all the '*.i' file in the folder 'opencv-3.3.1/build/downloads/xfeatures2d/' to 'opencv_contrib-3.3.1/modules/xfeatures2d/src/' then try using make.

Also please check CmakeDownloadLog.txt from build folder for details.

As a note, don't forget to have both curl and wget installed and updated (maybe the old version doesn't support SSL).

Try copying all the '*.i' file in the folder 'opencv-3.3.1/build/downloads/xfeatures2d/' to 'opencv_contrib-3.3.1/modules/xfeatures2d/src/' then try using make.

Also please check CmakeDownloadLog.txt from build folder for details (located at /home/pi/opencv-3.3.1/build/CMakeDownloadLog.txt).

As a note, don't forget to have both curl and wget installed and updated (maybe the old version doesn't support SSL).

1
source | link

Try copying all the '*.i' file in the folder 'opencv-3.3.1/build/downloads/xfeatures2d/' to 'opencv_contrib-3.3.1/modules/xfeatures2d/src/' then try using make.

Also please check CmakeDownloadLog.txt from build folder for details.

As a note, don't forget to have both curl and wget installed and updated (maybe the old version doesn't support SSL).