0

Ive been trying to setup a 3G internet connection for my Pi using the Pi: PiloT.

I keep getting and ERROR on the minicom window when i run the command AT+XCEDATA=1,0, in order to start an IP session...

Does anyone have any experience in using the Pilot as a 3G connection? IF so could you please offer some advise on setup etc.

  • But PiloT does NOT support Rpi4B! linkwave.co.uk/pilot – tlfong01 Oct 2 at 0:44
  • 1
    @tlfong01 The question is clearly tagged pi-3 – Dmitry Grigoryev Oct 2 at 8:16
  • 1
    @tlfong01 The poster can edit their question for 5 minutes after publishing it without creating any history, so this doesn't seem to be the case. Please don't get me wrong, I'm not trying to catch you on a wrongdoing or pressure you into explaining yourself. I know you're trying to help. I expected that you'd simply delete your comment if you agree it's not relevant, and I'd delete mine. – Dmitry Grigoryev Oct 2 at 8:43
  • 1
    @Dmitry Grigoryev, No worries, I never thought that you are trying to catch me on a wrong doing. Actually I was about to thank you for pointing out my possibly careless mistake. Actually just now I thought about the time lag problem. This morning I skimmed the questions, and found this one interesting. Their website is clear cut, listing Rpi 2/3 but no Rpi4. So I immediately gave the comment (should be less than 5 minutes). – tlfong01 Oct 2 at 9:01
  • 1
    Question has not been edited, any suggestions would be greatly appreciated – R.Shaw Oct 2 at 12:09

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.