1

Re-installed RPi_Cam_Web_Interface using ./install.sh with new port number, username ,and password. MS Edge browser loads page, but without the html selection and no credentials dialog box, so I cannot get to the camera stream. Subsequent ./install.sh with new port number but no username and no password works fine with all page selections available and camera stream and all options available.

4
  • 2
    What is RPi_Cam_Web_Interface. Where did you get it?
    – Dirk
    May 1 '20 at 19:19
  • 1
    What you are talking about? What is the question?
    – Ingo
    May 1 '20 at 19:46
  • Question is how to fix no credentials request (username and password dialog box) on PC browser when username and password are defined during RPi_Cam_Web_Interface install, and therefore cannot get to camera stream.
    – Bob Macier
    May 1 '20 at 19:58
  • RPi_Cam_Web_Interface can be accessed at elinux.org/RPi-Cam-Web-Interface.
    – Bob Macier
    May 1 '20 at 20:07
0

Problem solved! You must append /html to ipaddress:port when entering url on your browser. The login credentials (username, password) dialog box then appears.

1
  • Please accept your own answer with a click on the tick on its left side. Only this will finish the question and it will not pop up again year for year.
    – Ingo
    May 6 '20 at 11:08

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.