0

I have a Raspberry Pi 4, when the SD Card is installed, the red LED lights up continuously, and the green LED blinks several times and finally becomes a black screen, when I remove the SD Card, then an error screen appears like Raspberry does not read the SDCARD, I use a 7 inch HDMI screen installed with a pin on the Raspberry Pi

6
  • what is your specific question? ... please add a focused, answerable question to your post
    – jsotola
    Commented Mar 13 at 15:54
  • It would help if you could describe the blinking. It has meaning to describe the problem.
    – NomadMaker
    Commented Mar 13 at 18:49
  • a 7 inch HDMI screen installed with a pin sounds dangerous, I hope the pin isn't conductive Commented Mar 14 at 5:26
  • I'm going to take a guess that one of the following, in decreasing order of likelihood, has occurred. 1. OS not correctly flashed onto the SD card - 2. faulty or cheap SD card - 3. nothing flashed onto the SD card Commented Mar 14 at 5:30
  • My question is what happened to my raspberry, because when the SD card was installed the RPI didn't continue booting and only displayed a black screen, the green LED blinked about 4 or several times, I couldn't count them. but when the sd card is removed, my raspberry shows an error that there is no sd card on the rpi. That's a sign that my 7 inch HDMI doesn't have a problem because it can still display the error. I have updated the eeprom, is there any possibility of damage to my RPI? Commented Mar 14 at 8:50

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Browse other questions tagged or ask your own question.