0

My RPi2 boots fine, but after some time, which can be anywhere between 15 minutes and 6 hours, it crashes, leaving both the ACT and PWR leds on. My wifi card's led is either off or stuck after the crash. Also, the crash only seems to occur while I am not using the Pi, it has never happened while I was using SSH.

/var/log/syslog:

Oct 10 12:17:54 raspberrypi mysqld: InnoDB: Restoring possible half-written data pages from the doublewrite
Oct 10 12:17:54 raspberrypi mysqld: InnoDB: buffer...
Oct 10 12:17:54 raspberrypi avahi-daemon[2647]: Service "raspberrypi" (/services/udisks.service) successfully established.
Oct 10 16:49:59 raspberrypi mysqld: 151010 16:49:59  InnoDB: Waiting for the background threads to start

It crashed at 12:17:54.

  • 1
    Are you sure it isn't in power-saving mode? – Kachamenus Oct 10 '15 at 18:02
  • @Sojan, It is not, because power-saving mode does not force the ACT led to stay on and halt all of my running programs. – Patrick Cook Oct 10 '15 at 22:12
  • right. Have you tried another SD Card/reinstalling Raspbian? – Kachamenus Oct 10 '15 at 22:13
  • 1
    @Sojan, yep, a different sd runs fine, it must be one of my running programs, maybe mysql or apache2? – Patrick Cook Oct 10 '15 at 22:15
  • @Sojan I have updated my question with the last two entries in /var/log/syslog – Patrick Cook Oct 10 '15 at 22:15

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.