0

I noticed recently that Mono(version 4.4.2) distorts the rendering of aspx web pages on Raspberry PI 3 running Raspbian as shown below. When I setup apache, mod_mono_server4 and Mono(version 4.4.2) on Ubuntu 16.04 with x86_64 processor, I noticed that aspx web pages do not undergo distortion.

Why does this happen and how could we fix it?

Any help is greatly appreciated.

enter image description here

6
  • Can you upload a couple of screen grabs so we can see what you are talking about. Aug 21, 2016 at 9:37
  • @Steve Robillard, May I upload a couple of screenshots tomorrow at 7 a.m? I cannot go into the office on weekends. Thank you.
    – Frank
    Aug 21, 2016 at 9:57
  • @Steve Robillard, I just realized that uploading a couple of screenshots could jeopardize our customer relationships and our competitive advantage. What other information may I provide regarding the distortion of the rendering of aspx web pages on the Raspberry PI 3?
    – Frank
    Aug 22, 2016 at 11:43
  • Without a picture I don't know that anyone will be able to answer your question. Why can't you blur or obfiscate the sensitive info? Aug 22, 2016 at 11:45
  • @Steve Robillard, Thank you for your reply. May I email you the screenshot?
    – Frank
    Aug 22, 2016 at 14:06

1 Answer 1

1

I discovered yesterday that the distortion occurs because the Chrome browser throws an HTTP error 400 or 403 when it encounters 192.168.10.31/Content/xyz.css or 192.168.10.31/scripts/abc.js. The css files control how the aspx webpages are presented.

I diagnosed this error by using curl -I 192.168.10.31/Content/xyz.css .

I solved this problem by using an AliasMatch regex file-path|directory-path with alternation as follows:

AliasMatch aspx file path regex| css file path regex| js file regex filepath/$2/$3.$4

preceded by

Alias /Content /home/uw/DevelopmentX64/HVR-Web-App/Content

and to specifically prevent the HTTP error 403 Forbidden which one can find in /var/log/apache2/error.log

<Directory "/home/uw/DevelopmentX64">
    Options None
    AllowOverride None
    Order allow,deny
    Allow from all
</Directory>

 and 

<Directory "/home/uw/DevelopmentX64/HVR-Web-App">
    Options None
    AllowOverride None
    Order allow,deny
    Allow from all
</Directory>

I will fill in the details at 8:00 A.M today.

9
  • @Steve Robillard, Thank you for offering to help solve this difficult problem .Please verify the correctness of this answer when you have time.
    – Frank
    Aug 25, 2016 at 6:37
  • I know you have client privacy issues, but it is not apparent from the picture what is wrong. As an aid to others who come after you may I suggest you upload a screenshot from the working version as a comparison. Aug 25, 2016 at 8:08
  • @Steve Robillard, You suggest a good idea. At 8:00 A.M. today, I will upload a screenshot from the working version as a comparison.
    – Frank
    Aug 25, 2016 at 8:46
  • @Steve Robillard, My manager will not allow uploading a screenshot from the working version as a comparison.
    – Frank
    Aug 25, 2016 at 13:40
  • Then may I suggest that you edit your original question and change distort to missing styles or stylesheet. One of the reasons I asked for the original pic was because when I read distort I was imagining a box that was not rectilinear. Aug 25, 2016 at 22:47

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.