0

Ok so i was following this tutorial: https://www.youtube.com/watch?v=vzojwG7OB7c And it seems like I've done everything.

Now I just tried to connect to the website (www.patrick-gruszka.com) on my LTE connection to check if it is working, but it just says server unavailable. Any ideas? Im also using google domains for my domain. Sorry if I do not have enough info, just don't know what to ask.

closed as unclear what you're asking by joan, techraf, Milliways, Aurora0001, Dmitry Grigoryev Mar 19 '18 at 10:20

Please clarify your specific problem or add additional details to highlight exactly what you need. As it's currently written, it’s hard to tell exactly what you're asking. See the How to Ask page for help clarifying this question. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • Is your LTE provider allow port 80 (http)? – MatsK Mar 18 '18 at 13:42
1

The net address for www.patrick-gruszka.com only resolves to an IPv6 of 2601:243:1801:a4f0::3. There is no IPv4 (xxx.xxx.xxx.xxx type) address. Unless you have IPv6 connectivity, you won't be able to reach your Pi server.

Can you 'ping' your Pi server? [ ' ping 2601:243:1801:a4f0::3 ' ]

Can you update google dns with your IPv4 address?

Have you opened the necessary port(s) on your router/modem?

  • Since any of the above could be the cause of the problem it is fine as an answer. – goldilocks Mar 18 '18 at 13:55

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.