1

I haven't used my RaspberryPi in month and today I wanted to start it, but my HDMI monitor doesn't get a signal. The LED 'OK' is shortly blinking at the beginning but then turns of. All the other LED's are on continously.

I've tried several settings of config.txt and two differnt OS. I have no problems using my SD-Card on my Laptop.

The last thing I did with my Raspberrypi is working with the GPIO, but everything worked just fine.

How do I boot my RaspberryPi and get a signal to my monitor

1

I never got hdmi signal, so i change to rca (sdtv). You already try with another thing like analogic tv as mine ? If yes and you got signal, try rewrite the config.txt. Take a look : http://elinux.org/RPiconfig

  • I only have a HDMI display, so I can't test it with anything else. But even with hdmi_safe = 1 I get no signal. – Stein Aug 4 '13 at 8:06
  • I still not get HDMI signal, then i tried somethings that i found away like put "tvservice -p" on terminal and repently i lost RCA signal but when i tried plug on HDMI cable say no signal... Then i found it on internet that i think could help, but i dont tried yet, maybe in weekend. weblogs.asp.net/bleroy/archive/2013/04/10/… – Edilson Aug 4 '13 at 18:55
  • Hi again, i already tried and really works, now i have HDMI output... The tutorial is here: weblogs.asp.net/bleroy/archive/2013/04/10/… – Edilson Aug 5 '13 at 7:45

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.