0

My Router Setup:

R1 (Modem router) ->My main router to the internet ->SSID = "Router1" ->IP: 192.168.1.1 ->Dhcp server ->this is where my rpi (motioneyeos) is connected

R2 -Connected to R1 via R1's LAN port and R2's LAN port -SSID = "Router2" -IP: 192.168.1.2 -dhcp server disabled

R3 -Connected to R2's LAN port and R3's LAN port -SSID = "Router3" -IP: 192.168.1.3 -dhcp server disabled

Problem: When my computer or phone is connected to R2 or R3, I cant access the RPi. But when im connected to R1, i can access the RPi. Is my router setup the problem? What do i need to do to fix this issue?

Note: I can access each router's web interface (the login page for each routers) from any router (R1, R2 R3)

PS: Im not good with computer networks. XD

  • 1
    How are you connecting to the Pi do you know it's IP address? – Bra1n Mar 9 at 17:19
  • This seems like a routing problem, and you don't mention anything about your routes. – RalfFriedl Mar 9 at 18:49
  • @Bra1n Yes. I know Pi's IP address and that's how I'm connecting to it. – cmasterisk Mar 10 at 10:11
  • Try doing a tracert to the IP address of the Pi from your computer when connected to to R3 and report back. – Bra1n Mar 10 at 17:15
  • Im having Request timed out all the time. Should i change my router config? what are the possible solutions for this? – cmasterisk Mar 17 at 6:37

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.